Kasvissosekeitto
Perunoita
Kukkakaalia
Porkkanaa
Punajuurta
Valkosipulia
Merisuolaa
Mustapippuria
Vettä
Koskenlaskijaa
Kukkakaalia
Porkkanaa
Punajuurta
Valkosipulia
Merisuolaa
Mustapippuria
Vettä
Koskenlaskijaa
-------
Keitä kasvikset
Soseuta
Mausta
Nauti hyvän leivän, esim. alla olevan pataleivän kanssa
Gluteeniton pataleipä
2dl kaurahiutaleita
4dl glut.jauhoja/nestettä imevää ainetta, esim.rouheita
0.5tl kuivahiivaa
2tl suolaa
4-5dl vettä
1rkl psylliumia
1rkl psylliumia
(Halutessasi: 2dl siemeniä
ja 1dl lisämakua esim. jokin seuraavista:
kuivattua basilikaa, aurinkokuivatttuja tomaatteja,
rusinoita, kuivattuja hedelmiä/marjoja, juustoa, oliiveja, porkkanaa jne.
mitä ikinä keksitkään)
Vinkki! Avattu hiivapss kannattaa laittaa pakkaseen, näin hiivan teho ei häviä ja saat koko pussin käytettyä hyödyksi
Vinkki! Avattu hiivapss kannattaa laittaa pakkaseen, näin hiivan teho ei häviä ja saat koko pussin käytettyä hyödyksi
Sekoita ainekset keskenään (ei tarvitse vaivata)
Jätä kohoamaan huonenlämpöön 8-12h
Kumoa jauhotetulle alustalle
Kuumenna (kiertoilma)uuni 225 asteeseen (laita pata tyhjänä uuniin lämpenemään)
Paista leipää 55min kannen alla
(Itse suosin keraamista, kannellista pataa)
Rapea pinta säilyy seuraavaan päivään, kun käärit leivän keittiöliinaan.
Seuraavaksi yöksi kannattaa laittaa muovipussiin, jottei leipä kuivu liikaa.
NAUTI hyvässä seurassa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti