19 helmikuuta 2017

Remontti etenee

Olemme päässeet jo siihen vaiheeseen kylpyhuone-, kodinhoitohuone- ja saunaremontissamme, että saamme käydä omassa suihkussa. Niinkuin kaikessa, merkityksen ja arvon huomaa valitettavasti vasta sitten, kun sen menettää. Tuntuupa ihanalta, kun voi harrastaa liikuntaa milloin haluaa ja pääsee sen jälkeen suihkun kautta kotisohvalle rötväämään. Mitä luksusta se onkaan! 

Jotain muutosta näyttää jo onneksi tapahtuneen. Toivottavasti ei tarvitse kovasti arvailla kumpi on ennen ja kumpi jälkeen kuva :)





Vielä on saunan kiuas asentamatta ja lauteet tekemättä, mutta tuntuu siltä, että remontti olisi jo valmis. Olemme saaneet kahden ja puolen vuoden jälkeen siivouskaapin. Nyt siivottavaa riittääkin, kun remonttipölyä tuntuu olevan paikat täynnä. Motivaatio on ainakin kohdillaan, kun saa avata siistin siivouskaapin, josta kaikki tarvittavat löytyy samasta paikasta.




Nyt on tämäkin reikä jo ummessa, eikä tarvitse kovasti enää keittiöstä loikata kodariin mentäessä. Mies laittoi kynnyksenkin juuri paikalleen. Miten palkitsevaa onkaan, kun on saanut purettua viikkoja pöydillä seilanneet, epämääräiset laatikot kaappeihin ja laatikoihin järjestykseen. Arki-illoissa ei ole ollut tekemisen puutetta, mutta kotopuuhailut onkin parasta vastapainoa toimistolla istumiselle. Tykkään!




Meillä on ollut viimeinen viikko joka päivä pyykkipäivä enemmän tai vähemmän. Tämän kasan taltuttamisessa on mennyt päivä, jos toinenkin. Tällä hetkellä kannen saa jo kiinni. Suunta on siis jo tälläkin saralla ylöspäin. 


Onneksi välillä ehtii jo istahtamaankin. Arki-iltoihin on tullut rutkasti lisää aikaa, kun ei tarvitse joka toinen ilta olla kyläreissuilla montaa tuntia (odottaen pyykkikoneen pyörimistä ym). Ystäviäkin on ehtinyt nähdä, kun mieskin on palannut reissutöistä. Arkiralli alkaa taas tasapainottua. Nyt vasta huomaa, kuinka hektinen syksy meillä olikaan. Tämä ystävältä saatu kynttilä muistuttaa minua siitä, että (tätä ruuhkavuosienkin) aikaa kannattaa antaa läheisilleen mahdollisimman paljon, se ei mene koskaan hukkaan (päinvastoin). 
Rentouttavaa hiihtoloman aikaa kaikille!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti