Gluteeniton voileipäkakku
Koristelu
kirsikkatomaatteja
viinirypäleitä
Täyte
4 liivatelehteä
2 ½ dl kevytvispiä
200 g ruohosipulituorejuustoa
kirsikkatomaatteja
viinirypäleitä
Täyte
4 liivatelehteä
2 ½ dl kevytvispiä
200 g ruohosipulituorejuustoa
200g yrttituorejuustoa
300 g palvikinkkua
2 punaista paprikaa
1 ruukku ruohosipulia
15 cm:n pala purjoa
2 rkl sinappikurkkusalaattia
½ tl mustapippuria
½ dl vettä
300 g palvikinkkua
2 punaista paprikaa
1 ruukku ruohosipulia
15 cm:n pala purjoa
2 rkl sinappikurkkusalaattia
½ tl mustapippuria
½ dl vettä
Pohja
250g gluteenitonta pehmeää leipää
½ dl maitoa
Loppukoristelu
salaatinlehtiä
250g gluteenitonta pehmeää leipää
½ dl maitoa
Loppukoristelu
salaatinlehtiä
Laita irtopohjavuoan (24cm) alle kelmu ja voitele sivut ruokaöljyllä
Halkaise viinirypäleet ja tomaatit
Liota liivatelehdet kylmässä vedessä
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuustot.
Lisää muut täytteen ainekset vaahdon joukkoon.
Kiehauta vesi ja sulata siihen liivatteet. Lisää täytteeseen.
Levitä täyte varovasti lusikoiden koristeiden päälle, ettei ne liiku. Voit heiluttaa lopuksi vuokaa ylösalas, että täyte valuu tasaisesti koristeiden väleihin.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuustot.
Lisää muut täytteen ainekset vaahdon joukkoon.
Kiehauta vesi ja sulata siihen liivatteet. Lisää täytteeseen.
Levitä täyte varovasti lusikoiden koristeiden päälle, ettei ne liiku. Voit heiluttaa lopuksi vuokaa ylösalas, että täyte valuu tasaisesti koristeiden väleihin.
Lisää päälle leipäpalat ja kostuta ne maidolla.
Anna hyytyä jääkaapissa mieluiten yön yli
Irrota veitsellä kakun reunat ennen vuoan irroittamista
Aseta salaatinlehdet leipäpalojen reunoille ennen tarjoilua
Aseta salaatinlehdet leipäpalojen reunoille ennen tarjoilua
Kiepsauta kakku tarjoiluastialle
Herkuttele
Hieno.ja varmaan hyvääkin. Kokeilemisen arvoinen
VastaaPoista