22 tammikuuta 2017

Uusi vuosi ja uudet kujeet



Viimeisestä kirjoituksesta onkin pitkä aika, sillä arki on pyörinyt pitkälti viime viikot työn, päiväkodin ja remontin keskellä. Olemme olleet ilman pyykinpesukonetta ja suihkua nyt kaksi kuukautta, joten illat on olleet kylpyreissuja anoppilaan, naapureille ja sukulaisille. KIITOS kaikille meitä saunottaneille. Ensi viikolla on valoa tunnelin päässä, sillä loppuviikosta saapui odotettu suihkutarvikekuorma. Uskallan jo julkisestikin toivoa, että pääsemme omaan suihkuun loppuviikosta. Oi, mitä luksusta!
Olen erittäin tyytyväinen remonttiväen kädenjälkeen ja joustavuuteen, jotka ovat toteuttaneet kaikki meidän (erikoisemmatkin) toiveet. 


Parasta remontissa on se, että saatiin suurennettua saunaa edes vähäsen

Kodinhoitohuoneen paneleiden alta paljastui kaunis vanha hirsiseinä, joka päätettiin säästää. Työn alla on vielä mitä ikkunan kohtaan laitamme (ideoita otetaan vastaan). Vanhat ikkunanpokat löytyvät edelleen, joten eiköhän siihen jotain kivaa keksitä. Mahdollisesti osaan ikkunaa laitamme peilin. Normaalia lasista ikkunaa tuskin tulee, koska vastapuolella pukuhuonetta on olohuone. Olisi vähän liian jännittävä näkymä olkkarista katsottuna, koska tulevaisuuden suunnitelmissa on tarkoitus paneelit irrottaa olohuoneenkin puolelta. 


Kodinhoitohuoneen kalusteet tilasimme Ikean keittiö-malliston kautta. Toimitus oli supernopea! Nyt minulla onkin seuraavien päivien teemana lastenhoitovastuu. Mies koittaa saada nämä 420kg.n Ikean paketit oikeassa järjestyksesssä kalusteiksi saakka. Tärkeintä on nyt saada ensin koottua kalusteet, joihin tulossa lämmitysvesiputkia piiloon sekä pesuallas- ja pyykinpesuviemäröinnit. 

Käteni jo syyhyävät, että pääsen järjestelemään liinavaatteet ja siivousvälineet omiin, uusiin paikkoihin. Odottavan aika on tunnetusti pitkä!
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti